Telefon: 22/410-001

Bodajk

K Ö Z L E M É N Y

Adóslista közzétételéről
2012-05-21 15:25:25
Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy élve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B. §-ában foglalt jogommal, mint önkormányzati adóhatóság, helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a tízezer - magánszemélyek esetében az ezer - forintot elérő adótartozással rendelkező adózók nevét, címét és az adótartozás összegét közzéteszem.
Az adósok listáit hivatali munkaidőben bárki megtekintheti a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, azokat elvinni, róluk másolatot készíteni nem lehet. A listák csupán a közvélemény tájékoztatását szolgálják, és nem helyettesítik az adóhatóság által nyilvántartott adótartozásokat, késedelmi pótlékokat, bírságokat, egyéb tartozásokat, és azok megfizetése alól sem mentesítenek. A listák folyamatos aktualizálásáról gondoskodunk. Az adóslista közzétételének lehetőségével az önkormányzat bevételeinek biztosítása érdekében, az adótartozásukat kifizetőkkel szembeni tisztelet megnyilvánulásaként élek.
 
Kérem, hogy az adótartozásokkal kapcsolatos egyedi ügyekben - ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon - keressék a polgármesteri hivatal adóügyi ügyintézőjét.
 
dr. Nagy Gábor
jegyző
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu