Telefon: 22/410-001

Bodajk

25 éves a Bodajki Nyugdíjas Klub

A Bodajki Nyugdíjas Klub 2012. március 31-én tartotta megalakulásának 25 éves évfordulóját.
2012-04-06 08:19:56
Az ünnepségen megjelent az „Élet az Éveknek Fejér Megyei Szövetsége” képviseletében Rubina Sándor Elnök Úr és kedves felesége, Almádi István Bodajk Város Polgármestere és kedves felesége, Wurczinger Lóránt alpolgármester, valamint Wurczingerné Rézmann Zsuzsa, aki a klub megalakulásának egyik nagyon lelkes szorgalmazója volt.
Elfogadták meghívásunkat és velünk együtt ünnepeltek a testvérklubok vezetői és tagjai. A bakonycsernyei, a fehérvárcsurgói, a móri és a nyúli nyugdíjas klubon kívül az alapító tagjaink is. A köszöntő után Kukk Rebeka és Markó Anna kedves monológjával illetve szavalatával köszöntötte a megjelenteket, ezt követően pedig a jelenlévők közösen énekelték a Nyugdíjas Himnuszt. Bodó Józsefné a Nyugdíjas Klub vezetője tájékoztatta a jelenlévőket az elmúlt 25 év munkájáról, a nyugdíjasok életéről, tevékenységéről. A meghívott vendégek köszöntőjével, ajándékaik átadásával folytatódott az ünnepség. A Rozmaring Nyugdíjas Tánccsoport nagysikerű fellépése zárta az ünnepi műsort. A BAK Kft. által készített vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a hajnalig tartó táncos mulatság.
A Bodajki Nyugdíjas Klub az elmúlt 25 év során számos alkalommal segített a település és a környezet szebbé, tisztábbá tétele érdekében. Ezúton szeretnénk megköszönni a település érdekében tett kiemelkedő önkéntes munkájukat!
 
 
DSC07575.JPG
 
DSC07605.JPG

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu