Telefon: 22/410-001

Bodajk

III. Város- és I. Sportnap

Várossá válásának három éves évfordulóját ünnepelte Bodajk
2011-07-12 19:55:55
A délelőtti órákban a III. Város- és I. Sportnap keretein belül a Sportcentrumban került megrendezésre az Öregfiúk labdarúgó torna 4 csapat részvételével a Bodajk SE szervezésében, 20 perces karate bemutató a Bakony Shotokan Dojo SE szervezésében.
A hagyományos városnapi sakkverseny 9 órakor vette kezdetét, amely először került megrendezésre nyílt versenyként. Összesen 55 sakkozó mérte össze tudását három kategóriában, a megyehatáron túlról is érkeztek versenyzők.
 
A rendezvénysorozatot 17 órakor Almádi István polgármester nyitotta meg, majd a színpadon kezdetét vette a színes szórakoztató műsorsorozat. Az idő előre haladtával az időjárás változékonysága ellenére, egyre többen gyűltek a színpad elé. Az idei városnapon nagy sikerrel lépett a közönség elé az Asmareth Hastánccsoport, a helyi Nyugdíjas Rozmaring Tánccsoport, a SzívHang Kórus, a Ráckeresztúri Darázsderék Táncegyüttes, a fiatalabb korosztályt, pedig a Tátika csoport énekes műsora és a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola növendékei képviselték lendületes táncbemutatóikkal.
Mindeközben a Tófürdő árnyas fái alatt bográcsban készültek a finomabbnál finomabb pörköltek, gulyások. Családok, baráti társaságok használták ki az önkormányzat által meghirdetett lehetőséget, csak nevezni kellett, aztán pedig jót főzni. A kóstolóból a háromtagú zsűri a G-Boys nevű csapat mellett döntött, így a főzőverseny nyerteseként, egy serleggel térhettek haza a csapat tagjai. A strandröplabda pálya sem állt egy percig sem üresen, hiszen idén is megrendezésre került a bajnokság, melyen a tavalyi győztes Homok Titkai nevű formáció megvédte címét.
A Tófürdőhöz vezető úton a rendőrségi autót és felszereléseit nézhették meg, próbálhatták ki az érdeklődők. A fiúk körében ezúttal is nagy sikert aratott Fülöp Attila tankja, és a hozzá társuló haditechnikai bemutató.
Az este a Fantázia Ének- és Táncegyüttes hangulatos fellépésével zárult, a hangulat kellő levezetéseként pedig hajnalig tartó utcabálon mulathatott a közönség. 
 
2011. július 3-án vasárnap délelőtt a városnapi rendezvénysorozat zárásaként 9 órakor került sor a Bodajk-Mór U11-es mérkőzésre a Sportcentrumban, amelyen nagy csatában a bodajkiak egy góllal jobbnak bizonyultak.
 
A reggeli órákban, pedig kezdetét vette a Horgászverseny a Rézmann-tónál, amelyen felnőtt és gyermek kategóriában összesen 16 fő vett részt. Rézmann József a verseny szervezőjeként pogácsával és sült kolbásszal vendégelte meg a részvevőket. Az első három mindkét kategóriában oklevél és torta díjazásban részesült. A felnőtteknél Makra István 10,5 kg-os összteljesítménnyel bizonyult a legjobbnak.
 DSCF0035.jpg
 
DSCF0138.jpg
 
DSCF0094.jpg
 
DSCF0177.jpg
 
DSCF0194.jpg
 
1f__z.jpg
 
1polg.jpg
 
1n__z__.jpg
 
1hszt.jpg
 
v__rosnap1.avi.Still001.jpg
 
1nep.jpg
 
1ap.jpg
 
1__ne.jpg
 
1roz.jpg
 
1feli.jpg
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu