Telefon: 22/410-001

Bodajk

Kardiologiai konferencia

2005. szeptember 1.-6-ig a Gral Medical ESAOTE D.M.S. Exkluzívimportőr magyarországi képviselete meghívásának eleget téve Svédország fővárosában, Stockholmban vettem részt a Nemzetközi Kardiológiai Konferencián.
2005-09-10 15:53:42
Sorossy Sándor bemutatja a MyLab 50 készüléket.

   
A konferenciára a világ minden részéről érkeztek orvosok (kardiológusok) és orvosi műszergyártó cégek képviselői. Bemutatták legújabb fejlesztésű orvostechnikai műszereiket (CT, ultrahang, MRI) olyan világcégek, mint a Toshiba, Siemens, Aloka és az ESAOTE. Nagyon nagy élmény volt számomra látni az orvostechnika jelenlegi csúcsmodell gépeit és azt a közösséget, amit ezen cégek képviselői alkotnak. Mindenki versenytárs a piacon, azonban a standok mögött a barátság és egymás tisztelete uralkodik.

Részvételem fő oka az új fejlesztésű ultrahangfej, a Transoesophagealo echocardiography (TEE), amit vár- hatóan decembertől itt Bodajkon a kardiológiai szakrendelésen szeretnénk a gyógyítás szolgálatába állítani. Amennyiben meg tudjuk vásárolni ezt az ultrahangfejet, ami bruttó 10 millió Ft, akkor a Gral Medical ingyen kicseréli a jelenlegi ultrahangkészülékünket (amit januárban adtunk át) az új fejlesztésű MyLab 50-re.Ez hatalmas előrelépés lenne, mellyel régióközponttá válásunk valósulna meg a kardiológia területén.
A Mylab 50 jelenléte csúcscentrumot jelentene, mellyel a jelenlegi legkorszerűbb ultrahang-diagnosztika kerülne alkalmazásra itt Bodajkon.
Én bízom benne, hogy hamarosan megérkezik ez a készülék, mely segíti az orvosok munkáját, így még pontosabb diagnózist tudnak felállítani a betegek mihamarabbi gyógyulása érdekében. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Garami Kornélia Ügyvezető Asszonynak és Sorossy Sándor Ügyvezető Úrnak ezidáig nyújtott, s remélem a jövőben is nyújtandó segítségükért.

Oszlánszki Zsolt
polgármester
 

Oszlánszki Zsolt polgármester Garami Kornélia ügyvezető, Nicola Nanelli eu. kereskedelmi igazgató és Federico Formagnana kelet-európai területi igazgató társaságában.

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu