Telefon: 22/410-001

Bodajk

Ünnepelt a 2 éves város, Bodajk

Várossá válásának két éves évfordulóját ünnepelte Bodajk július 3.-án a Tófürdőnél.
A délután két órától az éjszakába nyúló programokon mindenki találhatott magának kedvére valót.
 
2010-07-04 17:25:49
A születésnapi rendezvénysorozatot Oszlánszki Zsolt polgármester nyitotta meg, majd a színpadon kezdetét vette a színes szórakoztató műsorsorozat. Idén is nagy sikerrel lépett a közönség elé a helyi Nyugdíjas Rozmaring Tánccsoport, a fiatalabb korosztályt pedig a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola növendékei képviselték lendületes táncbemutatóikkal. A legkisebbek arcára Zizi és Zozó bohócműsora csalt vidámságot.
Mindeközben a Tófürdő árnyas fái alatt 36 bográcsban készültek a finomabbnál finomabb pörköltek. Családok, baráti társaságok használták ki az önkormányzat által biztosított lehetőséget, hiszen a hús és a tüzifa adott volt, csak nevezni kellett, aztán pedig jót főzni. A kóstolóból sokaknak jutott, a Bak Kft. pedig lángossal, fánkkal lepte meg a rendezvényre látogatókat. A strandröplabda pálya sem állt egy percig sem üresen, hiszen idén is megrendezték a bajnokságot, melyen a tavalyi győztes Homok Titkai nevű formáció megvédte címét.
A Tófürdőhöz vezető úton a rendőrség és a tűzoltóság autóit, felszereléseit nézhették meg, próbálhatták ki az érdeklődők. A fiúk körében ezúttal is nagy sikert aratott Fülöp Attila tankja, és a hozzá társuló haditechnikai bemutató.
Ízelítőt kaptunk a Magyarok Vásárából is, hiszen idén a magyar termékeket előállító kisiparosok portékáiból választhattak búcsúfiát az ide látogatók.
Az idő előre haladtával és a meleg enyhülésével egyre többen gyűltek a színpad elé, hiszen operett slágereket hallgathattak Leblanc Győzőtől és Tóth Évától, Komonyi Zsuzsi pedig dalaival a férfi közönséget is a színpadhoz vonzotta.
Hat órától a humor is szerephez jutott a Defekt Duó műsorában. Fél 8-tól a Bon-bon együttessel énekelhette a közönség népszerű dalaikat.
A legtöbben a fél 9-kor színpadra lépő Irigy Hónaljmirigy produkciójára voltak kíváncsiak, mintegy 1500-an dőltek a nevetéstől az ország egyik legnépszerűbb humorista csapatának zenés paródiashow-ján.
Az este a Kálváriáról fellőtt tüzijátékkal érte el fénypontját, a hangulat kellő levezetéseként pedig hajnalig tartó utcabálon mulathatott a közönség a második bodajki Városnapon.
 
 élet1_1.jpg
 
pgm.jpg
 
bogr2.jpg
 
nyug.jpg
 
hang.jpg
 
bogr.jpg
 
arc.jpg
 
komo.jpg
 
r__p.jpg
 
defekt.jpg
 
bon.jpg
 
r__p_ered.jpg
 
mir.jpg
 
t__zi.jpg
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu