Telefon: 22/410-001

Bodajk

A PR-TELECOM Zrt. tájékoztatója

kábeltelevízió, internet és telefon szolgáltatásról
 
2009-12-14 15:58:15
Tisztelt Bodajki Polgárok !
 
A PR-TELECOM Zrt. Bodajk Város új kábeltelevíziós internet és telefon szolgáltatója nevében szeretettel köszöntjük Önöket.
 
A PR-TELECOM Zrt. Magyarország ötödik legnagyobb hírközlési szolgáltató Társasága. A tisztán magyar tulajdonú vállalkozás szolgáltatásai ma már az ország területén több mint 180 településen elérhetőek.
 
Kábeltelevízió, internet és telefon szolgáltatással kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:
 
* A PR-TELECOM Zrt. 2009. évben megvásárolta a Kábelduó Kft.-t és egyúttal átvette Bodajk Város területén a kábeltelevízió és internet szolgáltatást, és mely néhány alapvető változással is jár.
* Az eddigi balatonfűzfői ügyfélszolgálat helye megváltozik és ideiglenes jelleggel új ügyfélszolgálaton az eddig megszokott nyitvatartási renddel várjuk Önöket, melynek címe:
 
2890 Tata, Ady Endre u. 31.
 
* A kábelhálózat javítását, karbantartását, bővítését ma már a PR-TELECOM Zrt. szakemberei végzik az Önök minél jobb minőségű kiszolgálása érdekében.
* A megváltozott ügyfélszolgálatra tekintettel kérjük, hogy információkéréssel, hibabejelentéssel kapcsolatosan hívják a 1231-es központi ügyfélszolgálati telefonszámunkat, melyet vonalas telefonról és mobiltelefonokról is helyi díjszabással hívhatnak (előhívó szám nélkül kell hívni).
* Központi telefonos ügyfélszolgálatunk minden nap, éjjel-nappal elérhető az Önök számára.
 
 
 
Engedjék meg, hogy röviden tájékoztassuk Önöket a PR-TELECOM Zrt. jövőbeni terveiről Bodajk Városra és a térségre vonatkozóan:
 
* A PR-TELECOM Zrt. 2009. október hónapban megvásárolta Balinka és Bakonycsernye községek kábeltelevíziós hálózatát és 2009. november 1.-től átvette a kábeltelevíziós szolgáltatást, mely folyamatosan bővül a térségben.
* A PR-TELECOM Zrt. a hálózatvásárlásokkal kapcsolatos 2010. évre vonatkozó legfontosabb terve, hogy Bodajk-Balinka-Bakonycsernye településeket optikai gerinchálózattal kösse össze és egyúttal integrálja az országos hálózatába. Ez a fejlesztés teszi lehetővé, hogy rövidesen Önök is igénybe vehessék a kábeltelevízió és internet szolgáltatás mellett az igen kedvező díjtételekkel rendelkező telefonszolgáltatásunkat is. Telefonszolgáltatásunk havi díja 600 Ft és a hálózaton belül Önök 0 (nulla) forintos percdíjjal telefonálhatnak.
* Másik fontos változás lesz, hogy a PR-TELECOM Zrt. 2010. évben megnyitja saját ügyfélszolgálatát Bodajk Városban, az Önök gyors és szakszerű kiszolgálása érdekében, melyről képújságon keresztül értesülhetnek.
 
 
 
Bízunk benne, hogy az eddigiekben elmondottakat megelégedéssel fogadják, és szolgáltatásainkat igénybe veszik azok is, akik eddig még nem csatlakoztak hálózatunkhoz. Amennyiben bármilyen kérdésük merül fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal a 1231-es telefonszámon vagy az info@pr.hu e-mail címen keresztül.
 
A közelgő ünnepekre tekintettel Kellemes Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk Önöknek!
 
 
Tisztelettel: Fojt István elnök-vezérigazgató
 
a PR-TELECOM Zrt. nevében
 
„közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz”
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu