Telefon: 22/410-001

Bodajk

Bodajki kitüntetettek - Polgármesteri Díszoklevél díjak átadása

Ünnepélyes pillanatokkal kezdődött a február 25.-ei soros önkormányzati ülés Bodajkon. Oszlánszki Zsolt polgármester a képviselő-testület egyhangú szavazataival Polgármesteri Díszokleveleket adott át.
 
2009-02-25 12:28:36
Kornokovicsné Vékás Klaudia rendőr-százados, a móri rendőrkapitányság munkatársa a helyi televízión keresztüli tájékoztató és bűnmegelőző munkájáért vehette át a díjat.
 
A neves színész-rendező, Koltai Róbert pedig a városi cím elnyerése érdekében folytatott lobbitevékenységéért kapta az elismerést.
 
A művész meghatottan fogadta a kitüntetést. Mint mondta, ezentúl számára kedves városai, Kaposvár, Dunaújváros, Győr mellett gondol majd Bodajkra is, mikor színpadra lép. A bodajki elöljáróval való barátsága régre nyúlik vissza, és a kölcsönös segítségnyújtás jellemzi. A polgármester szervezésében került sor a rendező Világszám című filmjének móri vetítésére néhány évvel ezelőtt a Wekerle sportcsarnokban. Koltai Róbert elmondta, most is egy újabb film forgatására készül, melyre a hazai sztárok mellett két neves amerikai színészt is sikerült megnyernie. Az angol-magyar-kanadai koprodukcióban készülő alkotásban Szabó Győző és Pindroch Csaba főszereplése mellett, Michael Madsen, a Kutyaszorítóban Mr. Drappja, és Adrian Paul, a Hegylakó sorozat sztárja is feltűnik.
 
A művész a bodajki ünnepség után Kaposvárra sietett, ahol önálló előadóesten lépett színpadra.
 
A harmadik kitüntetett, dr. Jáhn Béláné –saját kérésére- a nyilvánosság kizárásával veszi át a díjat, melyet a lakosság közérzetének javítása érdekében végzett eredményes munkájáért, önzetlen segítségéért és a település szépítése terén végzett példamutató magatartásáért ítélt oda a grémium.
fr_okl1.jpg
fr_okl2.jpg
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu