Telefon: 22/410-001

Bodajk

Farsang az óvodákban és az általános iskolában

Az elmúlt napokban tartották farsangi rendezvényüket a bodajki óvodák és az általános iskola.
 
2009-02-13 09:31:00
A Zengő ovis gyerekek szüleikkel együtt egy délutánon játszóház keretében hangolódtak a jelmezbálra. A farsangi mulatságra február 6-án délelőtt került sor az óvodában. A gyerekek főként a mesevilág hőseinek jelmezeibe öltöztek. A közös éneklés, eszem-iszom és a tánc kitűnő hangulatot hozott az ovisoknál.
fr_zen.jpg
 
 
A Törpe ovisok a Moziban tartották farsangi báljukat február első hétvégéjén. A szombat és vasárnap délután tartott mulatságra a szülők is hivatalosak voltak. A mókás, ötletes jelmezekbe bújt apróságok egy-egy verssel mutatkoztak be. A rendezvényen a szülőkből verbuválódott amatőr színjátszók egy mesejátékkal kedveskedtek a gyerekeknek. A süti és a tombola itt is elmaradhatatlan kelléke volt a bálnak.
fr_t__rp.jpg
 
A Bodajki Általános Iskola alsó tagozatosainak február 7.-én rendeztek farsangi bált az iskola tornatermében. A kreatív jelmezeket tanárokból és diákokból álló zsűri értékelte és jutalmazta. A jelmezes felvonulást követően táncházban mulathattak gyerekek és szülők egyaránt, a móri Petőfi Sándor Általános Iskola néptáncosai tanították a tánclépéseket.
fr_isi.jpg
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu