Telefon: 22/410-001

Bodajk

Semmelweis Nap 2008

Bodajk Nagyközség Önkormányzata az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozókról való megemlékezés, a Semmelweis Nap alkalmából ünnepséget rendezett azok tiszteletére, akik áldozatkészen vállalják a szolgálatot embertársaik egészségéért, gyógyításáért, segítéséért és támogatásáért. A rendezvény 2008. június 30-án került megtartásra.
2008-06-30 14:57:25
Orvosainkat, egészségügyi dolgozóinkat, a szociális szféra képviselőit, a Vöröskereszt és a karitatív szervezetek aktivistáit - a Bodajki Általános Iskola diákjai műsorát követően -az önkormányzat nevében Oszlánszki Zsolt polgármester köszöntötte, aki elmondta, hogy szívügyének tekinti a helyi egészségügy helyzetét, annak folyamatos modernizálását.
Bejelentette, hogy 2008. július 1-jétől Dr. Sólyom László Köztársasági Elnök Úr városi címet adományozott Bodajknak. E történelmi pillanatban megköszönte az ünnepelteknek azt az együttműködést és segítséget, amely lehetővé tette településünk városi rangra emelését. Bízik abban, hogy e kiemelkedő esemény hozzájárul a település további sikeres fejlődéséhez.
Az est vendégfogadással és jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult.
Taligás Ildikó tanítónőnek ezúton is köszönetünket fejezzük ki a diákok felkészítéséért, Akl Fanninak, Harkai Rebekának és Vadász Veronikának a szereplésért.
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                  
Zubán Beáta

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu