Telefon: 22/410-001

Bodajk

Karácsony 2007

2007. december 21-én 16.00 órakor vette kezdetét - Bodajk Nagyközség Önkormányzat szervezésében - a karácsonyi műsorsorozat a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó- és házasságkötő termében Bánkuti Katalin festőművész kiállításának megnyitójával.
2007-12-22 19:15:37
A tárlatot Paksiné Rózsa Éva a Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottság Elnök Asszonya nyitotta meg. Bánkuti Katalin köszönetet mondott, hogy új festményeivel bemutatkozhatott Bodajkon is.
 
16.30 órakor a hivatal előtt felállított karácsonyfa mellett mondott köszöntőt Oszlánszki Zsolt Polgármester Úr, Molnár Károly Esperes Úr és Varga B. Árpád Lelkész Úr, akik a karácsony értelmét és fontosságát emelték ki.
 
Az ünnepség a Moziban folytatódott, ahol Zubán Beáta köszöntötte a megjelenteket. A karácsonyi műsor Schweighardt Anna 5. a osztályos tanuló szavalatával  kezdődött. Az 1. b osztályos tanulók Betlehem című előadása is sikert aratott. A felkészítésért ezúton is köszönetet mondunk Taligás Ildikó tanítónőnek.
Grósz Bernadett 4. b osztályos tanuló szavalata után léptek színpadra a Hang-Szín-Tér művészeti iskola jazz-balett szakos növendékei. A felkészítésért ily módon is köszönetünket fejezzük ki Szűcs Ágnes tánctanárnak.
 
Oszlánszki Zsolt polgármester karácsonyi köszöntője után nagy taps kíséretében és teltház előtt lépett színpadra a Desperado együttes, akik a jól ismert slágereiket adták elő.
A koncert után nagy tömeg gyűlt össze az együttes öltözője előtt, ahol autogramot osztottak, és még közös fényképek készítésére is sor került.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: Salgói Dóra

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu