Telefon: 22/410-001

Bodajk

50 éves házassági évforduló a nyugdijas klubnál

Évek óta szerepel a Nyugdíjas Klub őszi programjában a szüreti bál megrendezése. Erre az idei évben 13-án, szombaton került sor. Az eddigi hagyományt most azzal szinesítettük, három klubtagunk 50 éves házassági évfordulóját is megünnepeltük a nagy  családdal.
2007-10-13 18:15:08
Neubauer Istvánék, Hári Ferencék, Rézmann Jánosék 50 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent egymásnak. Az önkormányzat anyakönyvvezetője Zsilovitsné Terike nagyon szívhez szólóan köszöntötte az "ifjú párokat", s aláírásukkal megerősíttette velük az ötven évvel ezelőtti fogadalmukat. Megható pillanatok tanui voltunk. A szépen feldíszített, hangulatos teremben a gyerekek közül többen is együtt ünnepeltek a szülőkkel.
Az ünnepség után a BAK Kft. oly sokszor megdícsért főztje került az asztalra, a pezsgő, bor és a süteményen kívül, emeletes menyasszonyi torta volt a meglepetés, melyet klubtársunk sütött. Természetesen nem maradt el az ilyen báloknál eddig is tapasztalt jókedv, vidám móka és a késő éjszakáig tartó tánc sem. Mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen, biztosan sokáig emlékezetes marad.
Szívből kívánok minden klubtagunknak erőt, egészséget az év hátralevő részében.
                                                            
Bodó Józsefné klubvezető
 
 
 
 
 
 

Fotók: Salgóiné Rácz Mária

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu