Telefon: 22/410-001

Bodajk

Átadási ünnepség

2007. augusztus 27-én 10.00 órakor került sor a Bodajki Polgármesteri Hivatal felújított tanácskozó és házasságkötő termének protokolláris átadási ünnepségére, valamint Polgármesteri Díszoklevél díjak átadására.
2007-08-28 18:14:07
Először Zubán Beáta üdvözölte a megjelenteket. Ezt követte Oszlánszki Zsolt Polgármester Úr ünnepi köszöntője, melyben kitért a terem régen várt felújításának szükségességére. Köszönetét fejezte ki a kivitelezőnek és mindazoknak, akik munkája révén a beruházás megvalósulhatott. A terem tudományos és szakmai konferenciák, előadások helyéül szolgálhat, amit a korszerű hangtechnikai felszerelés is biztosít, továbbá a fiatalok kulturált házasságkötéséhez is hozzájárul.
Végül méltatta ifj. Lasz György és Lasz Zoltán Urakat, az In-Kal Cégcsoport tulajdonosait. Részükre a képviselő-testület határozatai alapján Bodajk érdekeinek érvényesítésében végzett tevékeny és hatékony közreműködésükért, valamint a település fejlesztéséhez nyújtott jelentős segítségük elismeréseként Polgármesteri Díszoklevél díjakat adott át.
Az ünnepség folytatásaként Rencz Gézáné Évike Radnóti Miklós Tétova óda című versét adta elő.
A meghívottak állófogadás keretében megtekintették a felújított tanácskozó és házasságkötő termet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: Salgói János

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu