Telefon: 22/410-001

Bodajk

V. Bodajki Falu- és Gyermeknap

Az idei esztendőben is jól sikerült a falunap! Bodajk Nagyközség Önkormányzata és a Bodajkért Közalapítvány immáron ötödik alkalommal rendezte meg a Bodajki Falu- és gyermeknapot  2007.  július  14-én.
2007-08-20 18:13:59
A délelőtti versenyeken - horgász-, foci-, futó-, sakk-, aszfaltrajzverseny - , a tavalyi évhez hasonlóan  jól szerepeltek a résztvevők. Az általános iskola tornaterme nyitva állt a tollaslabdát kedvelők előtt. Az önkormányzat és a BAK Kft. a nap folyamán három időpontban vendégelte meg a kilátogatókat lángossal és fánkkal, amit a BAK Kft.-nek ezúton is  köszönünk.
A délutáni programok 16.00 órakor indultak a Tófürdőnél felállított  színpadon. A műsort Zubán Beáta és Taligás Ildikó vezette. Almádi István alpolgármester úr nyitotta meg az V. Bodajki Falu- és gyermeknapot, majd énekes bohóc szórakoztatta a gyermekeket. A délelőtti versenyek eredményhirdetésére, díjak, érmek, oklevelek  átadására  is  délután  került  sor.
A délután folytatásaként az általános iskolásoké volt a színpad, amikor is a III. Bodajki Költőtalálkozó szavalóversenyének győztesei szavaltak, majd a „Minden felnőtt volt egyszer gyerek" c. előadást láthattuk, miután Pap Boglárka furulyán népdalokat játszott. Az iskolások után a felnőttek is bemutatkozhattak. Csécsei Kinga prózát adott elő, amit a Nyugdíjas Rozmaring Tánccsoport műsora követett. A nosztalgia zene szerelmeseinek is kedveztünk, amikor Varga László énekes lépett színpadra. Varga Szabina a bodajki falunap történetében másodszor szórakoztatta a közönséget - három énekes barátjával - remek musical slágerekkel. Majd a falunap fénypontjaként este Magyarország egyik legnépszerűbb showzenekara, a Pesty Party Showband együttes két órás élő koncerttel - nagy sikert aratva - lépett fel először Bodajkon.
 
A nap a Mozi előtti utcabállal és éjszaki horgászattal fejeződött be.
Reméljük az idei falunapon is hozzájárultunk az Önök szórakozásához és kellemes időtöltéséhez, jövőre újra találkozunk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                             
Z. B.
Fotók: Salgóiné Rácz Mária

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu