Telefon: 22/410-001

Bodajk

TOP-4.2.1 SZOCIÁLIS ALAPSZOLGÁLTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ FEJLESZTÉS BODAJKON

 
„Szociális alapszolgáltatáshoz kapcsolódó fejlesztés Bodajkon”
TOP-4.2.1-15-FE1-2016-00007
 
 
                                                                              
 
 
Kedvezményezett: Bodajk Város Önkormányzat
A projekt címe: Szociális alapszolgáltatáshoz kapcsolódó fejlesztés Bodajkon
A szerződött támogatás összege: 9 737 740 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%
A projekt tényleges befejezése: 2017.12.31.
A projekt zonosító száma: TOP-4.2.1-15-FE1-2016-00007

A projekt bemutatása:
A projekt keretében egy darab kisbusz beszerzése történik a közintézményi étkeztetés kiszállítási feladataihoz. Az alapanyag beszerzés és a tízórai intézményekbe történő szállításához nélkülözhetetlen az erre alkalmas gépjármű megléte.

A helyi közösség életében a Zengő Óvoda Egységes Óvoda-Bölcsöde és Bodajki Általános Iskola kiemelt jelentőségű oktatási intézmények. A gépjárműbeszerzés a fent említett közoktatási intézmények gyermekétkeztetési lehetőségeit javítja. A projekt eredményeként az önkormányzati tulajdonú BAK Kft. gyermek-és szociálisétkeztetési szolgáltatásai válnak hatékonyabbá és gazdaságosabbá.

A tevékenység közvetlenül hatással van az oktatási intézményekben zajló étkeztetéshez, amit a településen a BAK Kft. biztosít. A járműbeszerzést igényét az étkeztetési szolgáltatások szállítási feladatai támasztják alá. A járművel elért célcsoport a Bodajk város iskolás, illetve óvodás korú gyermekei.

A jármű fenntartását a beszerzés után a BAK Kft. finanszírozza. A BAK Kft szoros együttműködési és partnerségi viszonyt ápol a Bodajk Önkormányzattal és a település közoktatási intézményeivel. A projekt megvalósulása összhangban van az intelligens, fenntartható és inkluzív növekedés Uniós stratégiával. A szegénység és mélyszegénység elleni küzdelem mellett támogatja a közszolgáltatások egyenlő esélyű hozzáférésének javulását. A járműbeszerzés elősegíti a helyi szinten elérhető, megfizethető, fenntartható és magas színvonalú gyermekétkeztetés biztosítását.
 
 
Fotódokumentáció:
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu