Telefon: 22/410-001

Bodajk

Idősek Napját ünnepeltük

 
 
2018-10-03 08:52:05

Október 1. az idősek világnapja. Már több éves hagyomány, hogy az önkormányzat ebből az alakalomból vendégséggel, zenés délutánnal köszönti a település szépkorú lakóit. „Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.” írta Sütő András. A mi világunk apáink, nagyapáink életével, munkásságával kezdődött. Ők építették számunkra azt a jelent, amelyben a mi generációnk egy újabb nemzedék jövőjét alapozhatja meg. Mindennapi munkánkhoz az elődök példáiból meríthetünk erőt, hitet és bátorságot.

A rendezvényre idén szeptember 30-án került sor a Mozi épületében. A programra érkező szépkorú vendégeket Bodajk Város Önkormányzat nevében Wurczinger Lóránt polgármester köszöntötte.

Az ünnepség alkalmából a 20 éves Tihanyi Vándorszínpad tagjai Bognár Rita és a Barátok közt Novák Lacija, Tihanyi Tóth Csaba „Borban az igazság” című műsorával szórakoztatta a közönséget. Repertoárjukban mindenki megtalálhatta a kedvenc műfaját az operett, az opera a musical és a táncdalok világából.

Az előadást követően a megjelenteket Wurczinger Lóránt polgármester és Ivanics Tamás képviselő egy-egy szál virággal köszöntötte a világnap alkalmából. Az önkormányzat jóvoltából vendéglátással, majd egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult az este.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Kriszkóné Papp Krisztinának a színpadi dekorációt, és a BAK Kft.-nek a finom süteményeket.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
{gallery_198}
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu