Telefon: 22/410-001

Bodajk

Az édesanyákat ünnepelte a város

 
 
 
2018-05-08 12:10:17
Amikor a természet megújul, s az év legszebb hónapja beköszönt, mindenhol a legszeretőbb hozzátartozónkról, az édesanyákról emlékezünk meg. Bodajk Város Önkormányzat a hagyományokhoz híven május első vasárnapján köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat, dédmamákat, keresztanyákat és leendő anyukákat.
 
Az ünnepséget Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg ünnepi beszédével, melyben kiemelte, hogy főként azok a rendezvények állnak a közel a szívéhez, ahol bodajki gyermekek szerepelnek. Az anyák napi köszöntés ezért is a legkedvesebb számára.
 
A műsor első fellépőjeként a Bodajki Zengő óvoda óvodásai, majd a Törpe-Ovi apróságai léptek színpadra, tánccal, énekkel, körjátékkal kedveskedve a vendégeknek. Az óvodás korosztályt követően a Bodajki Általános Iskola 1. és 4. osztályos tanulói szereztek megható perceket műsorukkal az édesanyáknak és nagymamáknak.  Az ünnepség alkalmából a 3FALU Táncműhely Töpörtyűk csoportja is kedveskedett a megjelenteknek. A színes programokat a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákjainak hangszeres előadása zárta.
 
Az ünnepély zárásaként Wurczinger Lóránt polgármester és Turi Krisztián képviselő egy-egy virággal köszöntötték a meghívott vendégeket. A délután kisebb vendégfogadással és kötetlen beszélgetéssel ért véget. Köszönjük az ünnepi műsorban részt vevő intézmények diákjainak, ovisainak és pedagógusainak a szívhez szóló, színvonalas produkciókat.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_182}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu