Telefon: 22/410-001

Bodajk

Két versenynek is otthont adott a bodajki iskola

 
 
 
2018-03-21 13:59:44
A Bodajki Általános Iskolában -az ott folyó pedagógiai munka egyfajta elismeréseként- az idei tanévben két nagyszabású tanulmányi versenynek is a helyszíne volt.

Az intézmény elsőként a 2018. február 15-én megrendezésre kerülő „Ismerem a technikai környezetem” elnevezésű dunántúli verseny megyei fordulójának adott otthont, melynek témája a közlekedés volt. A megmérettetést Mihalik Ferenc igazgató úr, a verseny fő koordinátora nyitotta meg. A Székesfehérvári Oktatási Központ képviseletében Galambos Zsuzsanna főosztályvezető ismertette a feladatokat, majd sikeres versenyre buzdította a jelenlévőket. A versenyen a megye több településéről 46 felső tagozatos diák vett részt. Iskolánkat Németh Kristóf 7. a osztályos tanuló képviselte, aki ötödik helyezést ért el.

2018. február 20-án, a Történelemoktatók Szakmai Egyesülete által, első alkalommal megrendezett Kosáry Domokos Történelemverseny regionális döntőjének is intézményünk szolgált helyszínéül. A versenyre három, Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megyéből érkeztek diákok. A megmérettetésen az általános iskola 7. és 8. tagozatos, a középiskola 9. és 10. évfolyamos, illetve a hatosztályos gimnáziumok 7. osztályos tanulói indulhattak. A részt vevő diákokat Mihalik Ferenc igazgató úr, és a verseny szervezője Visi Szilárd tanár úr köszöntötte. Városunkat Pataki Eszter Dóra és Tolnai Zsófia 7. b osztályos tanulók képviselték.

A megnyitók alkalmával Wurczinger Lóránt polgármester is köszöntötte a jelenlévőket, és eredményes munkát kívánt a résztvevőknek. Beszédében kihangsúlyozta, hogy a versenyeket követően is visszavárja Bodajkra a környező megyékből érkező fiatalokat, hogy ők is részesei lehessenek a település által kínált kulturális és sportéletnek.

Ezúton is gratulálunk a tanulóknak és felkészítőiknek az elért eredményekhez.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_177}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu