Telefon: 22/410-001

Bodajk

Sikeresen zárult a zöldhulladék gyűjtési akció első éve

 
 
 
2017-12-22 12:44:01
A lehullott falevelek, ágak összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk. Ugyanis az így begyűjtésre kerülő zöldhulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom), ahelyett, hogy elégetnék vagy az erdő szélén éktelenkedne, komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

Bodajk Város Önkormányzat áprilistól zöldhulladék gyűjtési akciót hirdetett, mely minden bodajki lakos számára ingyenesen igénybe vehető volt.  A 2017-es évben több, mint nyolcvan lakó élt ezzel az lehetőséggel, melyen keresztül egy nyereménysorsoláson is részt vehettek. A nyertesek neve a novemberi soros képviselő-testületi ülésen került kihúzásra. A szerencsések levélben kaptak értesítést nyereményük átvételével kapcsolatban, melyet aztán személyesen az utolsó, decemberi soros képviselő-testületi ülésen vehették át. Az ajándékutalványokat Törő Gábor országgyűlési képviselő és Wurczinger Lóránt polgármester adták át.

Akl György 15.000, Biróczki Imre 10.000, Simon András pedig 5.000 forintos ajándékutalvány boldog tulajdonosa lett, melyeket a megjelölt helyi kereskedőknél használhatnak fel.

A nagy részvételre való tekintettel a zöldhulladék gyűjtést tavasszal folytatjuk, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy városunk közterületei rendezettek és tiszták legyenek.  
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_165}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu