Telefon: 22/410-001

Bodajk

Anyatejes táplálás világnapi rendezvény Bodajkon

1992 óta tartják világszerte az anyatejes táplálás világnapját.
Bodajkon is évek óta megemlékezünk a szoptatás világnapjáról, mert nagyon fontosnak tartjuk az anyatejes táplálást, hisz az anyatej az egyetlen, a baba egészségét biztosító táplálás. 
2013-08-02 14:40:54
Dreskáné Zubán Beáta köszöntötte az édesanyákat, kismamákat és kisgyermekeket, majd Répásy Anita védőnő köszöntőjében kiemelte a szoptatás fontosságát.
Bartos Erika Rózsavirág című versét előadták: Répásy Lili Szonja, Répásy Bori Janka, Baranyai Rebeka és Baranyai Kristóf, Fekete Adrienn furulyán játszott, Hadnagyné Bernáth Judit gitárkísérettel gyermekdalokat énekelt.
Gál Diána szoptatási szaktanácsadó, iszkaszentgyörgyi védőnő, nagyon sok hasznos információt osztott meg a hallgatósággal előadása során.
Szabó-Szántó Renáta Csicsergő zenebölcsi foglalkozást tartott a kisebbeknek, a nagyobbak kézműveskedtek, és csillámtetoválás is volt az önkormányzat jóvoltából, ami mindig nagyon népszerű a gyerekek körében.
Minden édesanya ajándékkal térhetett haza.
 
Köszönjük szépen Tóth Éva és Répásy Anita védőnőknek, hogy idén is meg tudtuk ünnepelni ezt a hagyománynak számító rendezvényt Bodajkon.
 
 
 
Répásy Anita köszöntője
 
 
 
Gál Diána szoptatási szaktanácsadó előadása
 
Csicsergő zenebölcsi Szabó-Szántó Renátával
 
 
 
készül a csillámtetoválás
 
 
Gál Diána szakirodalommal is készült
 
Szakállné Ica néni is megtisztelte a rendezvényt
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu