Telefon: 22/410-001

Bodajk

Pedagógusnapi ünnepség

Városunk oktatási intézményeinek pedagógusait, dolgozóit köszöntötte és megvendégelte az önkormányzat pedagógusnap alkalmából.
2013-06-09 16:02:07
Almádi István polgármester, aki saját készítésű aprósággal is meglepte a jelenlévőket, megköszönte az óvodáinkban, iskoláinkban tanító pedagógusok és egyéb alkalmazottak munkáját.
 
Az intézményekben tanuló gyermekek meglepetés műsorral készültek óvónőik, tanítóik, tanáraik tiszteletére. Elsőként a Törpe Ovis gyermekek – Makkai Rebeka, Deres Nóra, Ficz Barbara, Neubauer Csenge és Neubauer Botond - szívhez szóló verseit hallhattuk. Felkészítőjük: Neubauerné Kiss Mónika. 
Őket követően Tenki Lívia a Bodajki Általános Iskola diákja énekelt, majd pedig Ruff Nikolett és Zsigmond Lajos a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola tanulói  gyönyörű énekekkel csillogtatták meg tehetségüket.
 
Pedagógus nap alkalmából Pedagógiai Díjak átadására is sor került. Ünnepélyes keretek között Schveighardtné Simon Gyöngyi és Bernáth István vehette át a Képviselő-testület által megítélt kitüntetést.
A Zengő Óvoda óvónői egy meglepetés műsorral köszöntötték a kitüntetett vezető óvónőt. 
 
A műsor és a díjátadás után kötetlen, jó hangulatú beszélgetés és vacsora következett.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Pojányi Balázs tankerületi igazgató is.
 
 
Alm__di_Istv__n.jpg
 
T__rpe_Ovis_gyerekek.jpg
 
Tenki_L__via.jpg
 
Ruff_Niki.jpg
 
Zsigmond_Lajos.jpg
 
k__z__ns__g.jpg
 
zeng__s___v__n__k.jpg
 
zeng__.jpg
 
Bern__th_Istv__n.jpg
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu