Telefon: 22/410-001

Bodajk

Hagyománnyá tehető iskolai esemény a megújulás jegyében a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskolában

 
2013-06-05 06:51:21
Egy művészeti iskola életében kiemelkedő jelentősége van annak, hogy a tanulók számára lehetőség adódjon az elsajátított ismeretek közönség előtt történő bemutatására. A pedagógusok, a diákok, a szülők, a művészet iránt érdeklődők, de a szórakozni vágyók számára is nagyszerű élmény, amikor a gyerekek színpadra lépnek, kiállítják alkotásaikat. A Hang-Szín-Tér Művészeti iskola az elmúlt években is igyekezett minden lehetőséget megragadni arra, hogy a bemutatkozni vágyók számára megteremtésre kerüljenek a szükséges feltételek, ugyanakkor az „Innovatív iskolák fejlesztése” c. pályázati konstrukció keretein belül elnyert támogatás eredményeként az intézmény ebben a törekvésében is – talán – egy mérföldkőnek mondható eseményhez érkezett. 
2013. július 8-án, szombaton, 13 órától egy olyan, hagyománnyá tehető iskolai esemény kerül megszervezésre, amelyen a zenés-táncos fellépések és programok mellett, képzőművészeti kiállítások megtekintésére is lehetőség adódik. A rendezvénnyel célunk továbbá, hogy elősegítsük a diákok szemléletformálását, támogassuk egészséges mentális – és lelki fejlődésüket. A pályázati támogatás lehetőséget ad arra, hogy a rendezvény magas színvonalon, megfelelő technikai háttérrel kerüljön lebonyolításra, és olyan élményt biztosítson mind a résztvevők, mind pedig az érdeklődök számára, hogy az iskola életében  hagyományteremtő rendezvényként jelenjen meg, amely a későbbieken akár helyi támogatók, akár szülői segítséggel valósulhasson meg, és évről-évre a diákok legmeghatározóbb bemutatkozási eseményévé váljon. 
Az előzetes programban este 20 óráig  folyamatos fellépők váltják egymást a színpadon, és biztosítják a megfelelő hangulatot! Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 
 
kerti_parti.jpg
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu