Telefon: 22/410-001

Bodajk

Meghívó Hullan Zsuzsa színésznő könyvbemutatójára és közönségtalálkozóra

Hullan Zsuzsa víg szín házon belül című könyvének bemutatójára és közönségtalálkozóra várjuk a kedves érdeklődőket Bodajkon a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termébe 
2013. április 5-én 17 órakor
A színésznő 1992 óta a Vígszínház társulatának tagja. Sikeres színházi alakításai mellett több tévésorozatban – a Barátok közt sorozatban - is szerepelt. 
 
2013-03-19 11:51:48
Hullan_Zsuzsa_megh__v__.jpg
 
A helyszínen lehetőség lesz a könyv kedvezményes megvásárlására!
 
Ajánló a könyvhöz:
 
A könyv olvasása során, elém tárult a művészvilág minden fűszerével, minden édes érzésével, keserűségével, melynek magam is részese lehetettem. Hullan Zsuzsa könyve olvasásakor, azt éreztem, mintha én is részt vennék, jelen lennék, lettem volna a beszélgetésekkor. Nagyon jó kapcsolata van az írónak a könyv szereplőivel. Teljesen kinyitotta az összes olyan kaput, amelyek eddig zárva voltak. A történet olyan, mintha egy film játszódna le bennünk, azaz mintha filmkocka segítségével pörgetné az eseményeket. Minden pillanat, a vendég fogadása, érkezése, a reakciók megtestesültek. Magam előtt láthattam a párbeszédeket, Latinovitsot, Ruttkait, stb. Az író saját szemüvegén keresztül teljesen, valóságosan visszaadja a megtörtént valóság képét.
 
Mit köszönhetek a könyvnek? Visszahozta számomra azt a pozitív élményt, az átszellemülést, amire igazán szükségem van/ volt. Hozzájárul/t a mindennapi problémák elfelejtésében. A könyv egyfajta iránymutató is, az állandó megújulás, változás területén. Irányt és utakat mutat, derít fel számunkra, hogy mindenből lehet kiutat találni. 
Várom a folytatást, vagy más történeteket a könyv írójától, megálmodójától. Remélem és bízom abban, hogy az alkotó minél hamarabb tollat ragad. (Jakab Judit)
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu