Telefon: 22/410-001

Bodajk

„Mert még egy ilyen Ica nénink nem lesz!”

 Eme gondolattól vezérelve került megrendezésre Szakáll Ferencné - Ica néni, Bodajk védőnőjének búcsúztatója nyugdíjba vonulásának alkalmából. 

2013-01-04 16:13:15
Ica_n__ni_2.JPG 
 
A 40 éves szakmai pályafutásából 38 évet töltött Bodajkon, ahol kivétel nélkül minden szülő és gyermek egyaránt szerette, tisztelte. Áldozatos munkájának köszönhetően nagyon sok kismama és kispapa napjait könnyítette meg, átsegítve őket a gyermekvállalás első szakaszának nehézségein. 2011-ben a közepes méretű települések kategóriájában a szülők ajánlásaival a Magyar Védőnők Egyesülete az „Év védőnője” címmel tüntette ki, ezzel fejezve ki megbecsülésüket és köszönetüket munkássága iránt.

Az est folyamán a Zengő Óvoda óvónői levelükben egy megható történettel üdvözölték, köszöntötte őt Almádi István polgármester, majd a Törpe Óvoda óvónői énekükkel és boldogmondásaikkal búcsúztatták. Megköszönte segítségét és gondoskodását kolléganője, Répásy Anita is, aki négy gyermekével nem csupán munkatársa volt, hanem gondozottjai közé is tartozott.

 

Ica_n__ni.JPG

 

Természetesen az ünnepelt is felszólalt, megköszönte mindenkinek a meglepetést, és azt a törődést, mellyel körülvették őt. Mondhatni, a saját búcsúztatóján is dolgozott, hiszen szavaival felhívta a figyelmet a családi értékek, a szülők és gyermekeik kapcsolatának alapvető és meghatározó fontosságára. Mesélt a saját munkájának kezdeti nehézségeiről, további céljairól, és kérte a szülőket szakmai utódjának elfogadására.

A megható ünnepségen több mint 130 szülő és gyermek vett részt, amely igazi meglepetésként érte Ica nénit, hiszen az előkészületek teljes titokban folytak. Emlékül a bodajki szülőktől egy, a gyermekeik képeit tartalmazó emlékkönyvet kapott, a rengeteg virág és apró, többnyire gyermekkezek által alkotott ajándék mellett.

 

b__cs__ztat___Mozi.JPG

 

Ica_n__ni_3.JPG

 

Mindannyiunk nevében köszönjük áldozatkész és gondoskodó munkáját, a továbbiakban pedig hosszú, boldog, sikerekben gazdag és pihentető nyugdíjas éveket kívánunk neki!

 


Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu