Telefon: 22/410-001

Bodajk

VÁROSI KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG

Bodajk karácsonyi ünnepsége 2012. december 21-én került megrendezésre az általános iskola tornatermében.
2013-01-02 08:50:39
Almádi István polgármester ünnepi köszöntőjében hangsúlyosan beszélt a karácsony legfontosabb üzenetéről, a szeretetről. A gyerekek a város ajándékát a képviselő-testület jelenlévő tagjaitól (Paksiné Rózsa Éva és Wurczinger Lóránt) vehették át, ami a Selector Kft. támogatásával valósulhatott meg, ezért köszönetünket fejezzük ki Fehér Tibor ügyvezetőnek.
A rendezvényen Polgármesteri Díszoklevél kitüntetést kaptak a következő bodajki lakosok: Dömötör Andrea, Dömötör Tibor, Szabó Katalin és Szabó Attila. A díjakat Almádi István polgármester és Wurczinger Lóránt alpolgármester adta át a településen önzetlenül végzett közösségépítő tevékenységükért, az elmúlt évben Bodajkon lebonyolított négy rendezvény előkészítéséért és sikeres megvalósításáért (Juniális, Summer Party, Tökös Mulatságok és a Vállalkozók Bálja).
 
“Időt kell szakítanod embertársaidra,
tégy valamit másokért,
ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz,
csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”
 
Albert Schweitzer gondolatait a díjazottak és a díjat adományozók is fontosnak tartják.
 
Ezután a Zengő Óvoda óvónői kedveskedtek karácsonyi műsorukkal. A szívet-lelket gyönyörködtető dallamokat gitárkísérettel adták elő.
A következő fellépő, Ruff Nikolett a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákja volt, aki csodaszép hangjával kápráztatta el a közönséget.
Az est záró műsoraként a 2010-es év X-Faktorából országszerte ismert Takács Nikolas lépett színpadra. Az énekes jól ismert dalokkal szórakoztatta a közönségét. Felcsendült többek között A zene kísér majd az úton és a Hallelujah is. A teltházas rendezvényen a közönség az előadóval együtt énekelhetett. A művész fellépését a jelenlévők állva, hangos tapsviharral köszönték meg.
 
 SAM_3353.JPG
 
SAM_3355.JPG
 
SAM_3358.JPG
 
SAM_3373.JPG
 
SAM_3381.JPG
 
SAM_3385.JPG
 
SAM_3397.JPG

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu