Telefon: 22/410-001

Bodajk

Felhívás

Parlagfű írtására
2012-08-23 13:26:49
Településünk közterületeinek szépítése és az egészséges környezet kialakítása mindannyiunk számára közös érdek. Az idei évben is igyekeztünk közterületeinket gondozni, szebbé tenni, ügyelve arra, hogy a gyomnövények - kiemelten a parlagfű - elszaporodását a minimálisra csökkentsük, hiszen mindnyájunk előtt ismert, hogy a parlagfű embertársaink jelentős részének okoz kellemetlen allergiás panaszokat ebben az időszakban napokon, vagy akár heteken át.
Ennek okán is kérem a Tisztelt Lakosság aktív részvételét abban, hogy a saját, illetve a használatukban lévő ingatlanjaikon is végezzék el a szükséges gyommentesítést, takarítást.
Tájékoztatom az ingatlantulajdonosokat, illetve használókat, hogy azon az ingatlanon, amelyen nem tesznek eleget a parlagfű elleni védekezési kötelezettségüknek, el kell rendelni a parlagfű elleni közérdekű védekezést, melynek valamennyi költségét az ingatlan tulajdonosának (használónak) meg kell térítenie.
Kérem, hogy az érintettek az ingatlanjaikon és annak közvetlen környezetében a gyomok irtását, kaszálását szíveskedjenek rendszeresen elvégezni.
Almádi István
polgármester
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu