Telefon: 22/410-001

Bodajk

Pedagógusnapi ünnepség

Bodajk Város Önkormányzata június 8-án pénteken rendezte meg azt az ünnepséget, amelyen a bodajki oktatási intézmények pedagógusait köszöntötték.
2012-06-14 10:07:57
A rendezvényen Almádi István polgármester köszöntőjében kiemelte, a pedagógusok munkájának fontosságát és annak társadalmi szerepét. Az ünnepségen felléptek: Deutsch Karolina, Dubecz Anna, Kecsés Kármen, Szabados Inez és Földesi Milán a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákjai. Továbbá Nemes Dorina, Vadász Veronika és Janászek Petra a Bodajki Általános Iskola tanulói.
Az ünnepi rendezvény egy nem mindennapi eseménnyel folytatódott. Zoltai Márton, Marci bácsi 70. éve szerezte pedagógus diplomáját. Ebből az alkalomból Almádi István polgármester az általános iskolában eltöltött éveket felidézve méltatta az ünnepeltet. Hajnáczkiné Miller Anikó gitár kíséretével a Bodajki Általános Iskola 3. osztályos tanulói egy kedves kis dalt elénekelve köszöntötték Marci bácsit. A Pedagógusnap záró előadása Jung Károly szavalata volt.
Ezt követően került sor a Rubindiploma átadására. Marci bácsi örömét fejezte ki, hogy kérésének megfelelően Bodajkon kerülhetett sor a diploma átadására. Köszönetet mondott továbbá a jelenlévő pedagógusoknak és családjának, hogy e jeles napon együtt ünnepelhetnek.
 
Az ünnepség után, egy kötetlen beszélgetés keretében vacsorával ért véget a Pedagógus napi rendezvény.
 
 SAM_1553.JPG
 
SAM_1559.JPG
 
SAM_1561.JPG
 
SAM_1574.JPG
 
SAM_1594.JPG

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu