Telefon: 22/410-001

Bodajk

Tisztelt Vállalkozó! Tisztelt Vállalkozás Vezető!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozás-fejlesztési programsorozatot indított útjára.
2012-06-06 13:17:04
Üzletfejlesztési fórumokat, személyre-vállalkozásra szabott tanácsadásokat szervez, a megye több településén. A programsorozat eddigi állomásai Sárbogárd, Mór, Bicske, Csákvár, Gárdony, Enying voltak, s további városokba, településekre is „házhoz visszük” szolgáltatásainkat.
 
Tisztelettel meghívjuk Önt és a témában illetékes munkatársait programunkra:
„Kérdezze a szakértőket hitelekről, pályázatokról, üzletfejlesztési lehetőségekről!”
 
Időpont: 2012. június 13-án (szerdán) 10,00 – 12,00h
Helyszín: Bodajk, Polgármesteri Hivatal, Tanácskozó Terem
8053 Bodajk, Petőfi Sándor u. 60.
Házigazda: Almádi István Bodajk város polgármestere
 
Rendezvényünkre tisztelettel és szeretettel hívjuk Bodajk és a környező települések – Bakonycsernye, Balinka, Csákberény, Csókakő, Fehérvárcsurgó, Isztimér, Kincsesbánya, Magyaralmás, Mór, Nagyveleg, Pusztavám, Söréd – működő vagy akár teljesen induló vállalkozásainak képviselőit, könyvelőket, érdeklődőket.
 
A program keretében hitelekről, pályázati lehetőségekről és a piaci kapcsolatépítés egy sajátos lehetőségéről lesz szó; számos fontos, hasznos információt kínálunk az érdeklődő vállalkozóknak:
Pénzügyi tanácsadás bemutatja azokat a pénzügyi konstrukciókat, melyek a kamaránál egyszerűen, kedvező kamatfeltételekkel igényelhetők. Széchenyi Kártya termékeket, az Agrár Széchenyi Kártyát az Új Széchenyi Hitel Program akár a legkisebb, akár a teljesen kezdő vállalkozások által is eredményesen igényelhető mikrohitel termékeit, továbbá a vissza nem térítendő támogatással kombinált mikrohitel (GOP 2011-2.1.1/M) programot.
 
A Széchenyi Programiroda székesfehérvári irodája első kézből ad aktuális áttekintést mikro- és kisvállalkozások számára elérhető, ezek között a legkeresettebb pályázatokról. A Programiroda munkatársai végigkísérik a vállalkozás uniós pályázatának teljes folyamatát a projektötlet megfogalmazásától, a pályázat kiválasztásán és beadásán át, a pénzügyi elszámolás lezárásig.
 
Szó lesz a kamara keretein belül működő – brüsszeli hátterű – Enterprise Europe Network információs irodánk tevékenységéről, az üzleti adatbázisokról és egyéb szolgáltatásairól, melyek a vállalkozások működését segítik többek között térítésmentes partner-, illetve technológia kereséssel, kínálással.
 
A rendezvény térítésmentes, de a részvétel feltétele az előzetes on-line jelentkezés a www.fmkik.hu honlap jobb hasábjában, a „Rendezvények” link alatt.
 
Információ:
Erdősné Sz. Zsuzsa, (22) 510-314, zsuzsa.erdos@fmkik.hu,
Szabadosné H. Gyöngyi (22) 510-317, gyongyi.szabados@fmkik.hu
On-line jelentkezés
Bővebben
 
Székesfehérvár, 2012. május 31.
 
Tisztelettel:
Radetzky Jenő s.k.                                                                                 Sipos Éva s.k.
elnök                                                                                                             főtitkár
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu