Telefon: 22/410-001

Bodajk

A Bodajkért Közalapítvány hírei

VII. Babák Napja és „Szép ház – virágos porta”
2012-05-24 19:13:29
VII. Babák Napja
 
2012. május 20-án 16 órakor gyönyörű napsütéses időben, nagy érdeklődés mellett rendeztük meg, immár hetedik alkalommal a „Babák Napját”. Az ünnepségnek a Babák rózsakertje adott méltó környezetet. Zubán László, a kuratórium elnöke köszöntötte az elmúlt évben született kisgyermeket és családjukat.
A most avatott emléktábla - Pigler Csabáné kézügyessége révén - harminc gyermek nevét hirdeti.
Az általános iskola diákjai – Mikola Bianka, Rauser Dorina, Takács Kata, Vadász Veronika, Valasek Vanda és Mikola Kristóf – Lánczosné Taligás Ildikó tanárnő vezetésével színes műsort adtak elő.
Az ünnepség zárásaként, az alapítvány tagjai, az alkalomhoz illően egy-egy szál rózsát nyújtottak át a jelenlévő kisgyermekek szüleinek.
 
A „Szép ház – virágos porta”
 
Az előző évek gyakorlatát követve, városunk ingatlantulajdonosai „nemes vetélkedése kapcsán”, szeretnénk hozzájárulni városunk arculatának szebbé, virágosabbá tételéhez.
A Kuratórium tagjai májustól folyamatosan figyelemmel kísérik az ingatlanokhoz tartozó utca részeket, a pázsitokat (fűnyírás), a házak (ablak, terasz, erkély stb.) és környékük virágosítását, állapotát.
A nyár végén, a tapasztalatok összegzése kapcsán, kuratóriumi ülésen döntünk újabb tíz emlékplakett odaítéléséről, amelyeket ünnepélyes keretek között fogunk átadni.
 
A „Bodajkért” Közalapítvány tevékenységéről folyamatosan tájékozódhat a www.bodajk.hu honlap civilszervezetek menüpont alatt. Ugyanitt találhatja meg az alapítvány 2011. évi Közhasznúsági jelentését.
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu