Telefon: 22/410-001

Bodajk

„Sakk Játszótér” avatás

A Sakk Játszótér” átadásával Bodajk újabb játszótérrel gazdagodott
2012-05-04 14:55:37
A „Sakk Játszótér” átadási ünnepségére 2012. május 2-án délelőtt 10.30-kor került sor Bodajkon a Vásártér utcában. Az avatóünnepséget megtisztelte jelenlétével Polgár Judit, a világ sakktörténetének legjobb női sakkozója, Nádasi Tamás, az Aquaprofit Műszaki Tanácsadási és Befektetési Zrt. elnöke, Jovián Péter, a Panther Pro Kft. cégvezetője, és Vágó Szabolcs, a C.S.O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft. képviselője.
 
Almádi István Bodajk polgármestere üdvözölte a megjelent szülőket, gyerekeket, vendégeket. Köszöntőjében kiemelte, hogy a település lakói, illetve vállalkozói felajánlásaikkal és munkájukkal is segítették a játszótér létrejöttét.
 
Nádasi Tamás, az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. elnöke beszédében ismertette a 2011. november 19-én ötödik alkalommal megrendezett Aquaprofit-Polgár Sakknapon történteket. Elmondta, hogy a polgármesterek számára, a tét egy gumiborítással ellátott, játszótéri csúszdatorony volt. Fejér megyét Zámoly és Bodajk képviselte, ugyan mindketten mattot kaptak, azonban részt vehettek egy sorsoláson. A szerencsés település Bodajk lett, így a legügyesebbnek bizonyuló Almádi István - Bodajk város polgármestere - vihette haza a fődíjat.
 
A programot a Törpe-Ovis gyerekek, illetve a Bodajki Általános Iskola Diákkórusának műsora színesítette.
 
A rendezvényen Polgár Judit is köszöntötte a megjelent vendégeket. Ismertette az Aquaprofit-Polgár Sakknap megrendezésének körülményeit, annak történetét, illetve saját életútját. Kiemelte, hogy amit az ember szeretne véghezvinni az sohasem lehetetlen, a legfontosabb a hit és a kitartó munka.
 
Almádi István polgármester a „Sakk Játszótér” környezetének megteremtésében segítséget nyújtók részére köszönetét kifejezve egy apró ajándékkal kedveskedett.
 
Ezután került sor a „Sakk Játszótér” felavatására illetve a szalag átvágására. Természetesen a jelenlévő gyermeksereg megrohamozta az új játszótéri eszközöket, illetve a szerencsésebbek még egy sakkpartit is játszhattak Polgár Judittal.SAM_1037.JPG
 
SAM_1041.JPG
 
SAM_1046.JPG
 
SAM_1061.JPG
 
SAM_1064.JPG
 
SAM_1074.JPG
 
SAM_1082.JPG
 
SAM_1095.JPG
 
SAM_1099.JPG
 
SAM_1116.JPG
 
SAM_1144.JPG

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu