Telefon: 22/410-001

Bodajk

Bodajk Díszpolgára és a Bodajkért Emlékérem

Tisztelt Bodajki Polgárok!
2011-11-30 21:40:25
Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete várhatóan 2012. januári ülésén tárgyalja a Bodajk Díszpolgára és a Bodajkért Emlékérem kitüntető címek odaítéléséről szóló javaslatokat, melyekre bármely bodajki lakos és bodajki székhelyű szervezet is javaslatot tehet.
 
Az önkormányzat kitüntetések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 22/2008. (X. 30.) rendelet 1. § (1) bekezdése értelmében:
„Bodajk Díszpolgára kitüntető cím adományozható annak a személynek, aki valamely kiemelkedően jelentős munkájával, életművével a városon belül, országosan vagy nemzetközileg olyan általános elismerést szerzett, mely hozzájárult Bodajk és Magyarország jó hírnevének öregbítéséhez, és egyébként példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll.”
 
Fenti rendelet 2. § (1) bekezdése értelmében:
„Bodajkért Emlékérem kitüntető cím adományozható azon személynek, közösségnek, társadalmi vagy gazdasági szervezetnek, mely a város társadalmi, gazdasági, szociális vagy kulturális életében hosszabb időn (éveken, évtizedeken) át kiemelkedően eredményes munkát végzett, és ezzel jelentősen hozzájárult Bodajk szellemi, erkölcsi vagy anyagi értékeinek gyarapításához, a település fejlődéséhez, és egyébként példamutató magatartása, tevékenysége miatt megbecsülés övezi.”
 
Kérem Önöket, hogy segítsék munkánkat, írásos javaslataikat 2012. január 15-ig várjuk a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán. 
 
Bodajk, 2011. december 1.
 
Almádi István
polgármester
 
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu