Telefon: 22/410-001

Bodajk

A bodajki hölgyeket ünnepeltük

 
 
 
2019-03-14 11:15:39
Március 8-án a Nemzetközi Nőnap alkalmából a város vezetése virággal és ünnepi műsorral köszöntötte a bodajki hölgyeket a művelődési ház mozi termében.

A nőnapot a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének vágya hívta életre 1917-ben. 1948 óta Magyarországon is minden év március 8-án megünnepeljük a nőnapot, amelyet az ENSZ is a világnapok között tart számon. Ezen a napon férfiak milliói fejezik ki a nők, lányok és asszonyok iránti tiszteletüket és nagyrabecsülésüket.

A vendégeket Wurczinger Lóránt polgármester köszöntötte. Beszédében elmondta, nagy örömmel tölti el, hogy a rendezvényre megtelt a művelődési ház nagy terme, így méltóképpen búcsúztathatjuk a teljes felújítás előtt álló épületet. A köszöntőt követően a fergeteges hangulatról a Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas magyar színművész, énekes Sasvári Sándor gondoskodott. A művész pillanatok alatt belopta magát a hölgyek szívébe, és fantasztikus előadással ajándékozta meg a szép számmal megjelent közönséget. Műsorában a legismertebb szerepei során elénekelt musicaleket, világslágereket és saját dalait elevenítette fel.

A nőnapi program után Wurczinger Lóránt polgármester, Ivanics Tamás és Turi Krisztián képviselők egy-egy virággal köszöntötték a megjelent hölgyeket.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_225}  

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu