Telefon: 22/410-001

Bodajk

Megújult az Idősek Háza tetőszerkezete

 
 
 
2018-11-06 13:19:20
Megtörtént a „Lila Akác” Idősek Háza és Ápoló Otthona Alapítvány megújult tetőszerkezetének műszaki átadása Wurczinger Lóránt polgármester, Ivanics Anna a Lila Akác Alapítvány kuratóriumi elnöke, valamint a kivitelező, Szikszaház Property Kft. képviselőjének jelenlétében.
 
Az Idősek Háza tetőszerkezetének fennálló hibái évek óta problémát jelentettek, a rendszeres beázások épületszerkezeti károkkal, a málló, töredezett cserepek pedig balesetveszéllyel fenyegettek. Ivanics Anna 2018 márciusában jelezte Bodajk Város Önkormányzat irányába a hibák javításának sürgető voltát.
 
A mintegy 16 millió Ft értékű beruházás az idősek házát egykor kivitelező Viadom Kft felszámolásából fennmaradó 14 millió Ft, valamint Bodajk Város Önkormányzat és a „Lila Akác” Alapítvány közös finanszírozásával került megvalósításra ez év őszén.
 
A felújítás során cserére került a régi héjazat, illetve javításra kerültek a sérült szerkezeti elemek, valamint a bádogozás.
 
Reméljük, hogy a korszerűsítés eredményeként a megújult tetőszerkezetű épületben az ott élők az őket ápolókkal együtt sokkal komfortosabban és biztonságosabban élhetik mindennapjaikat és végezhetik feladataikat.
 
 
{gallery_223} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu