Telefon: 22/410-001

Bodajk

Karácsonyi ajándékot kaptak az állami gondoskodásban részesülő gyermekek

Fejér Megyei Kormányhivatal
2019-01-02 08:29:35
Nevelőszülőknél élő gyermekek mutattak be zenés műsort, adtak elő karácsonyi dalokat és verseket a Fejér Megyei Kormányhivatal Réz termében, a Fejér Megyei Europe Direct Iroda által szervezett, hagyományos, idén 15. alkalommal megrendezett ünnepi programként.
 
Az értékes, szép, megható műsort, amelyre hetekig készültek lelkesen a szereplők, dr. Simon László kormánymegbízott köszönte meg a gyermekeknek, a felkészítő pedagógusoknak, a nevelőszülőknek és Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának. A Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője hangsúlyozta, hogy nagyra becsüli a nevelőszülők, gyermekvédelmi szakemberek munkáját, akik szeretetet és gondoskodást adnak a család melegét nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Fontosnak tartja a Kormány és a megyei kormányhivatal, hogy egész évben érezzék a figyelmet és a támogatást.
Ezt követően a nevelőszülőknél, a lakásotthonokban, valamint a gyermekotthonokban élő gyermekek – köztük számos fogyatékkal élő – számára dr. Simon László kormánymegbízott és dr. Petrin László főigazgató, a Fejér Megyei Europe Direct Iroda támogatásával, déligyümölcsöket, karácsonyi adományokat adott át. A meglepetés-csomagokat Enyingre, Sárbogárdra, Mezőfalvára, Előszállásra, Dégre, valamint a martonvásári, velencei és a székesfehérvári gyermekotthonba juttatták el.
 
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu