Telefon: 22/410-001

Bodajk

A tél beköszönte előtt újabb utakat sikerült felújítani

 
 
 
2017-12-13 07:50:59
Még 2016 év végén önkormányzatunknak lehetősége lett volna egy külterületi útfelújítási pályázaton részt venni. Ekkor azonban a képviselő-testület úgy döntött, hogy azt a pénzeszközt, ami a pályázathoz kellene önrészként, inkább fordítsa a legrosszabb állapotban lévő belterületi útjainak felújítására. Ez az összeg közel 30 millió forint volt. Így kaphatott tavasszal új aszfaltburkolatot a Tópart utca, összesen 9,5 millió forint költséggel. Októberben további két utca fejlesztéséről döntött önkormányzatunk, melyeknek műszaki átadása december 5-én meg is történt. A korábban csak mart aszfalttal ellátott Berek utcát - megnyitása óta – először sikerült aszfaltburkolattal ellátni, ezzel együtt az utca nyugati oldalán az újraárkolás is megtörtént, ezen kívül a Vörösmarty utca is új aszfaltot kapott. Az így, a lakosság érdekében elvégzett munkálatok összesen 22,5 millió forintba kerültek önkormányzatunknak.

További jó hír, hogy a kivitelező Útéppark Kft. felajánlásának köszönhetően a Hunyadi utca „felső vége” is aszfaltburkolatot kapott. Itt a már 20 éve – a csatornaközmű építésekor - tönkrement útfelület került újra forgalomba helyezésre.

Az összesen 32 millió forint összértékű munkálatok zavartalan és precíz kivitelezésért, valamint a nagylelkű lokálpatrióta felajánlásért szeretnénk köszönetet mondani az Útéppark Kft.-nek, illetve Nemes Károly és Skobrák László ügyvezető uraknak.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_160} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu