Telefon: 22/410-001

Bodajk

Pedagógusnapi ünnepség Bodajkon

 
 
 
2017-06-07 11:10:17

Bodajk Város Önkormányzat a hagyományokhoz híven idén is június első hétvégéjén tartotta a pedagógusnap alkalmából rendezett városi ünnepségét.
A rendezvényt Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg köszöntő beszédével. Több szempontból is ünnepi hangvételű volt a rendezvény. Elsőként Ruskó Sándorné óvodaigazgatót köszönthettük nyugdíjba vonulása alkalmából. Továbbá két kitüntetett nyugdíjas pedagógust is üdvözölhettünk a vendégek soraiban. Dr. Kováts Ákosné Cili nénit, aki Pedagógiai Díjat és Horváthné Bognár Erzsébet, aki az önkormányzat arany diplomáját vehette át.
A méltatások felolvasása és az oklevelek átadása után a gyerekek vették át a főszerepet műsoraikkal. Elsőként a Törpe-Ovi óvodásai német nemzetiségű tánccal köszöntötték a vendégeket, majd két kisebb verset hallhattunk tőlük. Az ovisokat a Bodajki Általános Iskola alsósainak műsora követte, akik énekkel és tánccal kedveskedtek tanáraiknak. A felső tagozat is képviseltette magát, ők gitáros műsorral, verssel és egy rövid jelenettel készültek. A programok zárásaként a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola táncos produkciókkal lepte meg a közönséget.
A délután kellemes vacsorával és kötetlen beszélgetéssel ért véget.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a műsorban részt vevő intézmények ovisainak, diákjainak és felkészítőiknek a színvonalas produkciókat.
„A gyermeknevelés művészet, ugyanúgy, mint egy kőből kibontani a benne levő szobrot, vagy hegedűből előcsalni a muzsikát, … igazi hivatás, a jövőbe vetett hit legnemesebb formája.”
                                                                                                                        (Wintermantel Zsolt)
 
A képekre kattintva galéria nyílik!
{gallery_98} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu