Telefon: 22/410-001

Bodajk

Az édesanyákat ünnepelte a város

Anyák napja alkalmából Bodajk Város Önkormányzat nevében Wurczinger Lóránt polgármester ünnepi beszéddel köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat és dédmamákat.
2017-05-11 13:24:27
Az ünnepi műsor első fellépője a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola volt, diákjai táncos produkciókkal örvendeztették meg a közönséget. Ezután a Bodajki Általános Iskola műsora következett, melynek alsós tanulói verseket szavaltak, az énekkar pedig anyák napjára szóló dalokat adott elő. Az óvodás korosztály is képviseltette magát ünnepi műsorával. Elsőként a Törpe-Ovi gyermekei adták elő „A kiscsibe keresi az anyukáját” című mesejátékot, illetve énekkel is készültek. Őket a Zengő Óvoda Napocska csoportjának előadása követte, versekkel és dalokkal lepték meg a nézőket. A programot a 3Falu Táncműhely Kerepelő csoportja zárta, akik moldvai táncokat mutattak be.
Az ünnepély zárásaként Wurczinger Lóránt polgármester, Turi Krisztián és Ivanics Tamás képviselők virággal köszöntötték az édesanyákat és nagymamákat. A délután kisebb vendégfogadással és kötetlen beszélgetéssel ért véget. Köszönjük a műsorban részt vevő intézmények diákjainak, ovisainak és felkészítőiknek a színvonalas programokat.
 
 „Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért.”
(Sophia Loren)

A képekre kattintva galéria nyílik!
{gallery_92}
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu