Telefon: 22/410-001

Bodajk

Megújult a könyvtár és az ebédlő

Az egész napos iskolai nevelés bevezetése miatt megnőtt az egy időben étkezők száma a BAK Kft. által üzemeltetett étkezőben. 
A zsúfoltság megszüntetése érdekében a könyvtár egy részében a Kft. új étkezőt alakított ki. 
2014-02-10 07:58:02
Stumpf Katalin ügyvezető irányításával, egy több mint 60 főt befogadó esztétikus, tágas résszel bővült az étkező. Mivel ez a könyvtártól csak egy ajtóval van elválasztva, ezért az étkezési időn kívül könyvtári célokra is kitűnően hasznosítható. Alkalmas továbbá kisebb csoportok, családok rendezvényeinek megtartására is. 
A könyvtár is tágas, világos, és újszerű lett. A régi bejáratot egy új feljáróval és ajtóval újranyitottuk. Így az eddig használaton kívüli, nem látogatott részek felszabadultak, és a könyvtár hasznos alapterülete szinte nem is változott. 
Minden helyiségben selejteztek, meszeltek, festettek, és a bútorokat is átalakították, elhelyezésükön változtattak. A könyvtár vezetőjének többen is segítettek az átalakulásban. 
Köszönetemet fejezem ki ezért többek között: Horváth Katalinnak, Papp Zoltánnénak, Hoffart Andrásnak, Horváth Tivadarnak és Takács Attilánénak.
Kérem továbbá az óvodai és iskolai csoportokat, valamint településünk lakóit hogy látogassák a könyvtárat, mely jelentős átalakuláson esett át. 
 
Almádi István
polgármester
 
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu