Telefon: 22/410-001

Bodajk

Advent első vasárnapja

2013-12-05 06:49:48
Az adventi rendezvények első alkalmán, Mórocz Tamás plébános úr köszöntötte a megjelenteket a Katolikus templom Zarándokudvarán.
 
Almádi István polgármester beszélt az advent történetéről, az adventi koszorúról és az első kék köpenyű angyalról, aki keresi az őt meghallgatni vágyó embereket. Ezután meggyújtotta az első gyertyát a koszorún, melyet Kriszkóné Papp Krisztina és Dimovicsné Trádler Hajnalka készített.
 
Dreskáné Zubán Beáta művelődésszervező elmondta, az ünnep arra való, hogy mai rohanó világunkban megtanítsuk a szülőket és gyermekeket egy kicsit lelassulni, megállni, egymásra figyelni. Többek között ezért is indítottuk el a Cipősdoboz Akciót, melynek keretében a bodajki nehéz sorsú gyermekeket és családokat szeretnénk megörvendeztetni ajándékokkal. 
Legyenek Önök is részesei az akciónak, mely a gondoskodás, szeretet és együttérzés jelképe, hogy mindenkinek boldog karácsonya legyen. 
 
A rendezvényen a fellépők között köszönthettük a SzívHang Kórus tagjait, a Zengő Óvoda óvónőit, és a Hang-Szín-Tér Iskola diákjait.
Köszönjük szépen a fellépőknek, hogy emlékezetessé tették ünnepünket.
 
A következő vasárnapokon is várjuk szeretettel az érdeklődőket a Zarándokudvarban, amikor is minden alkalommal mások kedveskednek majd műsorral.
 
Mórocz Tamás plébános
 
Konferált: Dreskáné Zubán Beáta
 
Almádi István polgármester
 
Gyertyagyújtás
 
SzívHang Kórus
 
Zengő Óvoda óvónői
 
Jánosi Zselyke, Jánosi Bíborka, Gere Dániel és Piller Attila
 
Fotók: Salgói János

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu