Telefon: 22/410-001

Bodajk

Semmelweis napi ünnepség

Bodajk Nagyközség Önkormányzata szervezésében 2007. július 6-án 17.00 órakor vette kezdetét a már hagyományosnak számító Semmelweis napi ünnepség.
2007-07-08 18:13:46
Oszlánszki Zsolt Polgármester Úr köszöntötte az egészségügyben dolgozó orvosokat, asszisztenseket, ápolókat, védőnőket, a szociális ellátás területén dolgozókat, továbbá a Vöröskereszt és karitatív szervezetek aktivistáit.
 
Bodajk Nagyközség Önkormányzata az elmúlt években sokat tett a településen élők minél magasabb szintű ellátása érdekében az egészségügy fejlesztéséért, az egészségvédelemért. Több szakrendelést indított, és a prevenció érdekében részt vett a szűrővizsgálatok megszervezésében. Mindezek lebonyolításában az ünnepeltek közül sokan részt vettek, és munkájukkal nagymértékben hozzájárultak azok sikerességéhez.  A mindennapok során bizonyítják, amikor segítségre, támogatásra szorulunk, elengedhetetlenül nagy szükség van lelkiismeretes munkájukra, odaadásukra és tudásukra.
 
Miképpen az elmúlt esztendőben, idén is műsorral köszöntöttük a meghívottakat. A műsorban Csécsei Kinga, Kondics Éva és Dubecz Anna előadásában prózai művek és versek hangzottak el, akiknek ezúton is köszönjük a felkészülést.
      
Polgármester Úr köszöntője után vendégfogadásra invitáltuk az ünnepelteket.
 
Zubán Beáta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu