Telefon: 22/410-001

Bodajk

Ultrahang

A lakosság adakozásának is köszönhetően január 5-én megérkezett és beüzemelésre került az a 12,5 mFt értékű ultrahang készülék melynek átadási ünnepségére várta a vendégeket Oszlánszki Zsolt polgármester. Az eseményre január 13-án du. 16 órakor került sor, a már működő kardiológiai rendelő előterében.
2005-01-10 16:53:04
-"Azt gondolom, hogy Bodajk az egészségügy területén úttörő tettet hajtott végre - a település lélekszámát tekintve - és bebizonyította, hogy a polgárok összefogásának nagy eredményei lehetnek. Úgy hiszem, ma Magyarországon nemigen van olyan - Bodajk nagyságú - település, ahol ilyen korszerű ultrahang készülék segítené az orvosok gyógyító munkáját."-modta a polgármester megnyitó beszédében.

Az ultrahang készüléket Dr.Ferencz Péter megyei tiszti főorvos adta át jelképesen Dr. Csernavölgyi István belgyógyász-kardiológus szakorvosnak. A főorvos úr dícsérő szavai mellett megemlítette , hogy nagy örömmel vesz részt már másodszor ilyen rangos helyi eseményen, és támogatásáról biztosította az ilyen és hasonló kezdeményezéseket. A megnyitót a bodajki lakosok mellett megtisztelte még jelenlétével: Dr. Juhász Tivadar a móri korház orvosigazgatója, Dr. Papp Tünde Mór Városi ANTSZ főorvosa, Iván János a Megyei Közgyűlés alelnöke, Schmidt Ferenc Mór város polgármestere, Bajkai János Kincsesbánya polgármestere és Bernáth Péter Fehérvárcsurgó polgármestere. A jelenlévők végül megtekinthették a készüléket mely mostantól remélhetően sokáig áll majd a betegek rendelkezésére.
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu