Telefon: 22/410-001

Bodajk

Advent második vasárnapja

 
 
2019-12-18 15:17:38
Az év utolsó hónapja tartogatja számunkra a legszebb időszakot, a Mikulás és az adventi ünnepek színes forgatagát. A város ünnepi fényben tündököl és egyre több karácsonyi dalt hallunk, akármerre is járunk. Az ünnepek pillanatai azonban hamar elmúlnak, éppen ezért olyan fontos és izgalmas a várakozás és az előkészület időszaka is.

Advent második vasárnapjának előestéjén ismét gyertyagyújtáson vehettek részt az érdeklődők. A jelenlévők felé Oraveczky Attila káplán tolmácsolta ünnepi gondolatait, majd meggyújtotta az adventi koszorún a hitet és a reményt szimbolizáló gyertyákat. Az ünnepség alkalmából a jelenlévők a Törpe-Ovi Alapítvány Óvodájának műsorát tekinthették meg. Domavári Hanna fuvolajátékával és énekével varázsolt meghitt hangulatot, az óvodapedagógusok pedig a „Mikulás kesztyűje” című mesét adták elő, vidám perceket okozva ezzel a közönségnek.  A műsor végére mindenki meglepetésére megérkezett Szent Miklós, akit az ovisok közös énekkel és verssel köszöntöttek. Az ünnepség végén senki sem tért haza üres kézzel, hiszen a nagyszakállú minden gyermeknek egy-egy jó szóval és csomaggal kedveskedett.

Most sem maradt el a már hagyományos forralt bor, meleg tea, sütemény és kézműves vásár, mely a vendégeket a Törpe-Ovi udvarában várta.

Sok szeretettel várunk mindenkit december 15-én, a harmadik adventi gyertyagyújtásra.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_264}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu