Telefon: 22/410-001

Bodajk

Befektetőbarát Település

Bodajk is birtokolja a kitüntető címet
2012-08-09 11:38:01
Bodajk város jogosulttá vált a "Befektetőbarát Település" megnevezés használatára. A cím elnyerésének előzménye, hogy a várost képviselve Dreska Tímea pénzügyi csoportvezető részt vett a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) meghívásos alapon meghirdetett programján, mely tájékoztatást és felkészítést nyújtott a településeknek a befektetőkkel kapcsolatos témakörében.
 
A Befektetőbarát településekért program célja az volt, hogy a résztvevő települések megismerjék a befektetők gondolkodásmódját, igényeit, a helyszín kiválasztásának folyamatát, és így felkészültek legyenek a befektetők fogadására. Az esemény záró rendezvényén a programot sikeresen teljesített települések átvették a HITA „Befektetőbarát Település” elismerését, amelyet befektetés-ösztönzési kommunikációjukban felhasználhatnak. A HITA a program sikeres teljesítése után is nyomon követi és segíti a településeket a befektetések sikeres letelepítésében.
 
A program eredményeként a város elkészítette befektetés-ösztönzési stratégiáját, mely a város honlapján folyamatosan elérhető, illetve több szakmai szervezethez is eljuttattuk, hogy a közvetlen szakmai kapcsolaton keresztül az érdeklődők megismerhessék a helyi befektetési környezetet és lehetőségeket.
 
A program kapcsán Bodajk bekerült a Nemzeti Külgazdasági Hivatal adatbázisába, mely elősegíti, hogy a település nagyobb eséllyel induljon a befektetőkért folyó nemzetközi versenyben, és így több projekt valósuljon meg Magyarországon.
 
 
Linken elérhető:
 
Bodajk Város Befektés-ösztönzési stratégiája 
Térkép az iparterületről 
Oklevél a Befektetőbarát Település címről
RAT DER STADT BODAJK
Befektetőbarát település Bodajk (HU)
 
 
 befektetobarat_logo_nagy.jpg

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu