Telefon: 22/410-001

Bodajk

Orvosok összejövetele az Egészségházban

A Móri kistérség településeinek háziorvosai tartottak tanácskozást a bodajki Egészségházban 2008. március 19-én 16.30 órakor.
2008-03-20 16:06:12
Dr. Markó-Bodor Adrienne főorvos üdvözölte a megjelenteket, megköszönte Oszlánszki Zsolt polgármesternek, hogy lehetőséget adott a rendezvényre.
 
Dr. Tettinger Antal az ÁNTSZ Móri, Bicskei Kistérségi Intézetének új főorvosa is bemutatkozott. Többek között beszélt az ÁNTSZ munkájáról, hatáskör változásáról és pályázatokról is. Úgy gondolja, hogy az egészségügy ellátó szférában dolgozók között legyen jó kapcsolat, ezért igyekszik személyesen is mielőbb megismerni a kollégákat.
 
Oszlánszki Zsolt polgármester elmondta, nagyon fontosnak tartja, hogy Bodajkon és a térségben dolgozó orvosok jól érezzék magukat, jól működjön az egészségügy. Tisztelettel és elismeréssel adózik nehéz, kellő toleranciát, türelmet és szakmai felkészültséget igénylő munkájuk előtt. Szeretné, ha a „szakma” visszakapná a tekintélyét. Megköszönte a gyógyító munkát, amit a kistérségben végeznek. Utalt arra, hogy a bodajki képviselő-testület a maga részéről ehhez minden tőle telhető támogatást meg kíván adni.
 
A rendezvény lehetőséget teremtett a megjelent orvosok ismerkedésére és kötetlen beszélgetésre is.
 
 
 
 
 
 
 
Zubán Beáta

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu