Telefon: 22/410-001

Bodajk

Majális Bodajkon a kastély parkjában

2008. május 1-jén egész nap változatos programokkal várta a DEGA Cégcsoport  - mint a bodajki Lamberg kastély új tulajdonosa - és Bodajk Nagyközség Önkormányzata a szórakozni vágyókat.
2008-05-02 15:06:05
Reggel a Móri Fúvós Zenekar zenés ébresztőjére ébredhettek a község lakói.
9 órától a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében sakkverseny kezdődött és Sebestyén András festőművész kiállítását is megtekinthették az érdeklődők.
Délelőtt 10 órától kezdődtek a programok a kastély parkjában, ahol a Bodajki Általános Iskola, a Zengő Óvoda és a Törpe Ovi pedagógusai közreműködésével több száz óvodás és iskolás gyerek vett részt sorversenyeken, floorballon, kézműves foglalkozáson, arcfestésen, kalóz- és ügyességi játékokon.
 
A nap folyamán körülbelül 3000 fő látogatott ki a kastélyhoz, akiknek ingyenes vendéglátásáról a DEGA Cégcsoport gondoskodott.
(ökörsült, gulyás, lángos, fánk, zsíros kenyér, perec, sör, bor, üditő)
 
14 órakor Deák Gábor Úr a DEGA Cégcsoport tulajdonosa és Oszlánszki Zsolt Polgármester Úr köszöntőjét hallhattuk, majd a délelőtti versenyek eredményhirdetésére, díjak és oklevelek átadására került sor.
A Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola jazz-balett szakos növendékeinek bemutatója után a Nyugdíjas Rozmaring Tánccsoport lépett színpadra nemzetiségi táncokkal.
A nagy sikerű táncos programok után a Pillangó Siklóernyős Iskola két oktatója tartott látványos siklóernyő bemutatót. Ezt követően magyar lovasok szórakoztatták a közönséget színdarab és műsor keretében.
17 órakor lépett színpadra a Besh O Drom együttes, akik több mint 1 órás színvonalas élő koncertet adtak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
A rendezvény segítőinek ezúton is köszönjük, hogy hozzájárultak a Majális sikeréhez!
 
Z.B.
Fotók: Salgói Rita, Salgói Dóra

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu