Telefon: 22/410-001

Bodajk

Újabb munkaterület átadás Bodajkon

 
 
 
2019-09-05 10:29:13
Négy évvel ezelőtt a Bodajki Általános Iskola egy korábbi pályázatból teljes energetikai felújításon esett át, azonban akkor csak a tornaterem tetőszerkezetének cseréjét sikerült megvalósítani - emlékezett vissza Wurczinger Lóránt polgármester. Török Szabolcs tankerületi igazgatóval és Mihalik Ferenc igazgatóval közösen keresték annak a lehetőségét, hogy a Clasp és az eredeti iskola épületének tetőfelújítása is megvalósuljon.

Ennek eredményeként „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című EFOP pályázaton a Székesfehérvári Tankerületi Központ 46,2 millió forint összegű támogatást nyert a Bodajki Általános Iskola tetőhéjazatának cseréjére, illetve az iskola sportudvarának felújítására.
A napokban megkezdődött a projekt megvalósítási szakasza. A munkaterületet Törő Gábor országgyűlési képviselő, Török Szabolcs tankerületi igazgató, Wurczinger Lóránt polgármester és Mihalik Ferenc iskola igazgató adták át a közbeszerzésen nyertes SHS-Építő Kft-nek. Mivel a munkálatok a vártnál gyorsabb ütemben haladnak, így várhatóan egy hónapon belül az átadásra is sor kerülhet.

Wurczinger Lóránt polgármester kiemelte, hogy mind a pályázatírás, mind a közbeszerzési eljárás és a kivitelezés is gördülékenyen zajlott, melyben ezúton is köszönetét fejezi ki Turiné Menczel Andreának az Albensis Kft. ügyvezetőjének, Törő Gábor országgyűlési képviselőnek, Dr. Molnár Krisztián megyei elnöknek és Török Szabolcsnak a KLIK vezetőjének. Mindenkinek sok munkája van abban, hogy a Bodajki Általános Iskolába járó gyerekek örömüket és szépségüket leljék abba az intézménybe, ahova nap mint nap járnak.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
Fotó: Skobrák Dénes
 
{gallery_249}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu