Telefon: 22/410-001

Bodajk

Az önzetlenség bajnokai: véradók ünnepe Bodajkon

 
 
2018-12-05 11:32:02
1988 óta november 27-e a Véradók Napja Magyarországon. Ebből az alkalmából Bodajk Város Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete véradó ünnepséget rendezett a Bodajki Polgármesteri Hivatal Szent István Termében. A véradók napja valódi ünnep, amelynek alkalmából köszönetet kell mondani azoknak a véradóknak, akik ezen tevékenységük révén az elmúlt időszakban sok életet mentettek meg. 

A megjelenteket Lőrincz Mária, a Mór Támogató Szolgálat vezetője köszöntötte. Ezt követően Wurczinger Lóránt polgármester fejezte ki elismerését és köszönetét azon emberek önzetlenségéért, akik évről-évre, hónapról-hónapra rendszeresen „vérükkel” segítik azokat, akik bajba kerülnek.

Az ünnepi műsor Abos Adél, a Bodajk Általános Iskola tanulója szavalatával, majd Polyák Jakab, a Hang-Szín-tér Művészeti Iskola diákja előadásával folytatódott.

A rendezvény zárásaként Wurczinger Lóránt polgármester és Lőrincz Mária a településen élő véradók önzetlenségét jutalmazva a megjelentek részére egy-egy ajándékot adott át.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_209}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu