Telefon: 22/410-001

Bodajk

Szüreti bál és házassági évfordulók a nyugdíjas klubnál

 
 
 
2018-10-18 13:42:31
Október 13-án tartotta hagyományos szüreti bálját a nyugdíjas klub Bodajkon. A rendezvény a nyugdíjasok életében nagy jelentőséggel bír, hiszen minden évben ilyenkor köszöntjük a kerek házassági évfordulójukat ünneplő klubtagjainkat.

Az idei év igazán emlékezetes maradt, hiszen öt házaspár, Sárkány Ferenc és neje Tóth Ilona 60 éve, Nyemcsek Ferenc és neje Tóth Anna 55 éve, Keller József és neje Janus Ilona 55 éve, Keresztes József és neje Bánitzky Erzsébet 45 éve, Winkelmann József és neje Karbulák Erika 40 éve, kötött házassági fogadalmukat erősítették meg Bodajk város anyakönyvvezetője előtt. Bodajk Város Önkormányzat nevében a hölgyek egy-egy virágcsokrot, míg a férfiak egy-egy üveg bort vettek át díszes emléklap kíséretében.
 
A rendezvényre érkezők részére egy kis meglepetéssel is készültünk, a közönség Molnár József és Mihalicz Zsuzsanna előadását láthatta és hallhatta, akik verssel és énekkel tették még emelkedettebbé az est hangulatát.
Az ünnepeltek nevében Keller József pezsgővel és borral köszönte meg a nyugdíjas klub valamennyi tagjának szívből jövő jókívánságait és az ünnepség megszervezéséhez való hozzájárulásukat. A Bodajki Nyugdíjas Klub nevében Abos József gratulált a pároknak, és kívánt hosszú, boldog, egészségben gazdag életet. Mindenki meglepetésére Bácskainé Ilike egy ötemeletes tortával lepte meg a jelenlévőket.

A rendezvényen részt vevő testvérklubok és a helyi klubtagok gratulációja után a Bak Kft. által készített vacsora és a vendéglátók által készített sütemények várták a vendégeket. A hajnalig tartó jó hangulatról és a zenéről Molnár Pista gondoskodott.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény sikeres lebonyolításához, mely az este folyamán egy igazi lakodalommá alakult.
 
                                                                                                                                                     Bodó Józsefné
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_199} 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu