Telefon: 22/410-001

Bodajk

Pedagógusnapi ünnepség Bodajkon

 
 
 
2018-06-07 12:21:39
Önkormányzatunk hagyományaihoz híven idén is június első hétvégéjén rendezte meg pedagógusnapi ünnepségét.

A rendezvényt Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg, beszédében beszámolt arról, hogy a képviselő-testület idén új kitüntető díjakat alapított, így a korábbi Pedagógiai díj az egykori iskolaigazgatóról elnevezett Winkler Mihály Díjként él tovább. A vendégek soraiban a két kitüntetettet is üdvözölhettük, Dreska Istvánné és Kis Gáborné nyugdíjas pedagógusokat, akiket ebből az alkalomból egy-egy virágcsokorral köszöntött városunk vezetője. A díjak tényleges átadására a X. Városnap ünnepi képviselő-testületi ülésén kerül sor. Az önkormányzat által kitüntetettek mellett a Fejér Megyei Önkormányzat Németh László Díjával elismert Göndör Károlyné nyugdíjas pedagógust is köszöntötte Wurczinger Lóránt polgármester.

A köszöntéseket követően a gyerekek vették át a főszerepet előadásaikkal. Elsőként a Bodajki Zengő Óvoda óvodásai léptek színpadra, verssel és énekkel köszöntötték a vendégeket. A Törpe-Ovi Alapítvány ovisai idén rendhagyó műsorral készültek. A csoportokról összeállított rövid kis videóval köszöntötték az óvó néniket.  Az ovisokat a Bodajki Általános Iskola felső tagozatos diákjainak műsora követte, akik verssel, egy rövid jelenettel és a Pál utcai fiúk musical egyik közkedvelt dalával kedveskedtek tanáraiknak. Az ünnepélyt a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola tanulóinak tánca zárta.

A délután kellemes vacsorával és kötetlen beszélgetéssel ért véget. Ezúton is szeretnénk megköszönni a műsorban részt vevő intézmények ovisainak, diákjainak és felkészítőinek a színvonalas produkciókat.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_188} 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu