Telefon: 22/410-001

Bodajk

Díjakat adtak át a Megyenapon

 
 
 
2018-04-11 12:28:33
A Megyenap Fejér megye egyik legfontosabb eseménye, melyet minden évben más településen tartanak. Idén Székesfehérvár adott otthont a programoknak. A rendezvénysorozat a Megyeházán tartott ünnepi közgyűléssel kezdődött, melyen többek között országgyűlési képviselők, megyei települések polgármesterei, a közhivatalok és megyei intézmények, valamint a fegyveres és rendvédelmi szervek vezetői, Fejér megye és Székesfehérvár önkormányzati képviselői vettek részt. A rendezvény fővédnöke, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondott ünnepi beszédet, majd a megjelenteket dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke köszöntötte.

Az idei évben a legrangosabb kitüntető címet, a Fejér Megye Díszpolgára elismerést Nagy Benedek szobrászművész, a posztumusz kitüntető címet pedig Ütő Endre, Liszt Ferenc-díjas operaénekes özvegye vehették át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől.

A Fejér Megyei Önkormányzat további díjait Vargha Tamás és Törő Gábor országgyűlési képviselők és dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke adták át. A díjazottak között két bodajki lakos is elismerésben részesült. Kiss Jánosné a Bodajki „Segítő Kéz” Szociális Alapítványban végzett áldozatos, segítőkész és szeretetteljes munkájáért Pápay Ágoston Díjat, Göndör Károlyné a Bodajki Általános Iskolában végzett négy évtizedes, magas színvonalú pedagógiai munkájáért és máig példamutató jellemének elismeréséért Németh László Díjat vehetett át.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk, és jó egészséget kívánunk.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_178}
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu