Telefon: 22/410-001

Bodajk

Két új nyertes pályázat Bodajkon

 
 
 
2018-03-14 10:56:45
Nagy örömmel jelenthetem be, hogy benyújtott pályázataink közül újabb kettőt nyertesként hirdettek ki, melyekkel városunk további lehetőséget, esélyt kapott a további fejlődéséhez.
 
A tavaly júliusi hatalmas esőzések településünk több pontján jelentős károkat okozott, többek között kimosta és megrongálta a Semmelweis utcai vízelvezető árok burkolatát.
A kár elhárítására és az árok helyreállítására Bodajk Város Önkormányzat pályázatot nyújtott be, mellyel 2.399.000 Ft támogatást nyert.

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb teret nyert a szabadidős sportban a szabadtéren felállított testedző eszközök, parkok használata. Ezek megteremtése érdekében az önkormányzat kérelmet nyújtott be a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Programban való részvételre, melynek célja a könnyen hozzáférhető, igényes és ingyenesen használható létesítmények biztosítása. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium döntése alapján egy darab „C” típusú sportpark kerül megépítésre a Bányász lakótelep Közparkjában. A 90 négyzetméter alapterületű park biztonságos gumiszőnyeg burkolattal és az alapvető erősítő edzésformák gyakorlására alkalmas sporteszközökkel várja majd a sportolni vágyókat

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu